Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nerola Natoil Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Unt de Bacuri - autobronzant natural
30 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Untul de bacuri (Platonia insignis, Clusiaceae)
-metoda de extractie: prin presare la rece.
-Partea utilizata a plantei: seminte.
-Calitate: 100 % pur si natural, virgin, presat la rece fara nici un tratament chmic, find un produs cosmetic de calitate.
-Tara de origine: Brazilia.
-Culoare: de la maro la maro foarte inchis.
-Miros:de pamant, acoperit de muschi.

Utilizare: untul moale, se intinde un strat subtire pe piele si se maseaza pana este complet absorbit, dand pielii o stralucire de aur.
Untul de bacuri este foarte popular in partea de nord a Braziliei, este obtinut prin presarea la rece a semintelor. Fiind un unt foarte inchis cu miros intens, uneori consumatorii sunt sceptici inainte de a-l folosi, pentr ca mai apoi sa-l indrageasca.

Este folosit ca un remediu eficient impotriva muscaturilor de insecte, tratament pentru pielea cu probleme, artrita si reumatism. Poate fi folosit pentru a reduce petele si diminueaza cicatricile. Untul de Bacuri este bogat in lizina, care s-a fost dovedit a fi benefica pentru tratarea eczemei si herpesului, este de asemenea esential in stimularea productie de colagen si elastina - fiind utilizat pentru a trata leziunile pielii.

Untul de bacuri este bogat in metionina, un aminoacid esential, sursa primara a organismului de sulf. Organismul foloseste sulf pentru a influenta foliculii parului si ajuta la cresterea parului, pentru piele si unghii sanatoase.
Untul de bacuri este un veritabil autobronzant natural!
Din Gura in Gura